Multimèdia

 • Editors d'imatges en línia.
 1. http://pixlr.com/editor/ Pixlir és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat. 


 • Editors de so en línia.
 1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.
 • Presentacions en línia.
 1. http://www.slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol. També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.

Web 2.0 Eines educatives
View more presentations from Sonia Gabaldon

 •  Presentacions en línia.
 1. http:// www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.


 • Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia.
 1.   http://vectormagic.com/


1 comentari:

 1. Hi ha dues vegades el títol de l'apartat Presentacions en línia i falta Edició de Vídeo en línia. Sobra el text per sobre i per sota del reproductor de la presentació de les eines 2.0. Hi ha reproductors que no han d'estar-hi.

  ResponElimina